Eten tot het op is

's werelds meest zeldzame voedselsoorten  en waarom ze niet verloren mogen gaan

Dan Saladino

€ 34,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Van een kleine karmozijn peer in het westen van Engeland tot pistachenoten uit Syrië of een … lees meer
Van een kleine karmozijn peer in het westen van Engeland tot pistachenoten uit Syrië of een blaarkopkoe in Nederland, er zijn duizenden voedingsmiddelen die voor altijd verloren dreigen te gaan. Dan Saladino reist de wereld rond om hun verhalen te onthullen en ontmoet pionierende boeren, wetenschappers, koks, producenten en inheemse gemeenschappen die voedseltradities verdedigen en vechten voor verandering.
Eten tot het op is gaat over het behoud van gastronomisch erfgoed, over de crisis waarmee onze planeet vandaag de dag wordt geconfronteerd, en waarom het terugwinnen van een diverse eetcultuur van vitaal belang is voor onze toekomst.
ISBN 9789464562385
Uitgever Mazirel Pers
Jaar 2024
Pagina's 460
Auteur Dan Saladino
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 242x167x36
Gewicht (gram) 948

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Eten tot het op is

Eten tot het op is

Van een kleine karmozijn peer in het westen van Engeland tot pistachenoten uit Syrië of een …