De smaak van bloemen

tuinieren en recepten met eetbare bloemen

Julia Voskuil

€ 29,99

Niet online bestelbaar

In de huidige culinaire wereld worden bloemen regelmatig gebruikt als kleurige garnering, maar ook … lees meer
In de huidige culinaire wereld worden bloemen regelmatig gebruikt als kleurige garnering, maar ook als smaakmaker. Dit boek is een ode aan de bloem, haar bijzondere smaak en oogverblindende schoonheid. Tuinexpert Julia Voskuil heeft gedurende een jaar de groei en ontwikkeling van meer dan 40 soorten bloemen bijgehouden en gefotografeerd. Aan de hand van een handige seizoensindeling leert ze je wat je wanneer kunt gaan zaaien, oogsten en eten en hoe je zorgt voor gezonde bloemen. Ze interviewt Jac Nijskens als teler van bloemen voor professionele koks uit Nederland en Belgi
ISBN 9789089897367
Uitgever Terra
Jaar 2017
Pagina's 192
Auteur Julia Voskuil
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 218x217x23
Gewicht (gram) 794

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

De smaak van bloemen

De smaak van bloemen

In de huidige culinaire wereld worden bloemen regelmatig gebruikt als kleurige garnering, maar ook …

Gerelateerde boeken