Kweek je eigen specerijen

Gember, kurkuma, saffraan, vanille, wasabi, kardemom en nog veel meer

Tasha Greer

€ 19,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Met kruiden, zoals basilicum en salie, worden doorgaans de bladeren van planten bedoeld, … lees meer
Met kruiden, zoals basilicum en salie, worden doorgaans de bladeren van planten bedoeld,
terwijl specerijen als kaneel, mosterd en kurkuma worden gemaakt van de zaden, bessen, schors of wortels van een plant. Kweek je eigen specerijen, van auteur en expert Tasha Greer, laat zien hoe je meer dan 30 verschillende specerijen voor gebruik in de keuken kunt planten, kweken en oogsten. Bovendien zijn deze kruiden ook nuttige aanvullingen voor het medicijnkastje, zoals kruidkundige Lindsey Feldpausch aantoont met haar tips. Je leert de beste manier om tropische kruiden, zoals gember en kurkuma, te bereiden, in een koud klimaat; over de unieke manier waarop bepaalde kruiden, zoals wasabi, kruidnagel en kaneel, worden verbouwd en geoogst; hoe je wortelkruiden als mierikswortel en cichorei kunt verbouwen; alle tips voor het oogsten van je eigen kappertjes, mosterd en zelfs sesamzaadjes.
ISBN 9789089898722
Uitgever Terra
Jaar 2021
Pagina's 128
Auteur Tasha Greer
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 254x177x15
Gewicht (gram) 527

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Kweek je eigen specerijen

Kweek je eigen specerijen

Met kruiden, zoals basilicum en salie, worden doorgaans de bladeren van planten bedoeld, …

Gerelateerde boeken