Een compleet naslagwerk voor iedereen die alle ‘ins en outs’ van natuurlijk moestuinieren en de handige kneepjes wil leren.
lees meer
Het nieuwe boek van ‘moestuingoeroe’ Hans van Eekelen. Een compleet naslagwerk voor iedereen die alle ‘ins en outs’ van natuurlijk moestuinieren en de handige kneepjes wil leren.
'Het nieuwe moestuinieren’ is een goudmijn voor beginnende en gevorderde moestuiniers. Het boek biedt niet alleen talloze praktische insidertips, maar ook de nieuwste inzichten rondom het thema ‘eerlijk voedsel’.
Praktisch naslagwerk
Algemene informatie, telen, bewaren, bereiden, rassen, voedingswaarde, opinie en praktijk
Veel handige insidertips en ideeën vanuit de praktijk
Meer dan 2300 onderwerpen, van Aalbes tot zwarte knoflook, van Aardehuis tot Zwartveen
"Dit is een gouden boek voor iedere moestuinier. Niet eerder verscheen er zo’n inspirerend naslagwerk helemaal uit de praktijk ontstaan. Dit is volstrekt nieuw. En ik vind het geweldig."- Norbert Mergen