Eetbare wilde kruiden en planten

Alles over de meest voorkomende soorten, hun geneeskrachtige eigenschappen en hoe je ze kunt gebruiken in de keuken

Monika Wurft

€ 20,95

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

De vele goede eigenschappen van wilde kruiden, planten en vruchten worden maar al te vaak over het … lees meer
De vele goede eigenschappen van wilde kruiden, planten en vruchten worden maar al te vaak over het hoofd gezien. In dit boek worden de meest voorkomende wilde planten uitvoerig beschreven door een ervaren kruidendeskundige. Ze geeft tips voor het oogsten in de natuur en het verbouwen in de eigen tuin en ze gaat dieper in op de geneeskrachtige eigenschappen van de planten. De talrijke recepten voor thee, gelei, salades, brood, likeur enzovoort laten je proeven van de veelzijdigheid die de paardenbloem, de hondsroos, de brandnetel, de sleedoorn en nog veel andere soorten je te bieden hebben. De prachtige foto's maken het determineren van de planten bovendien heel gemakkelijk.
ISBN 9789044749823
Uitgever Deltas/Chantecler
Jaar 2018
Pagina's 128
Auteur Monika Wurft
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 234x171x9
Gewicht (gram) 419

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Eetbare wilde kruiden en planten

Eetbare wilde kruiden en planten

De vele goede eigenschappen van wilde kruiden, planten en vruchten worden maar al te vaak over het …

Gerelateerde boeken