The art of food

groen(t)e details uit een zomertuin

Monique Smulders

€ 22,62

Levering in ca. 5-7 werkdagen

The art of food is een fotoboek over de fascinerende details van voedselplanten uit eigen tuin. Het is geen standaard tuinboek, maar een duik in de verborgen wereld van alledaagse groenten zoals tomaten, sperziebonen, komkommer en hun bestuivers. lees meer
Monique Smulders is natuurgids, tuinier en fotograaf. Haar stadstuin is een gecombineerde moes/siertuin, met voedsel voor mens én dier. Het boek vormt een fotografische ontdekkingsreis door deze `eetbare tuin in de vorm van verbazingwekkende macrofoto's.
Als je in de tuin om je as draait heb je hem gezien. Althans, dat denk je. Maar dan komt het aan op de details: hoe bloeit en groeit die groente nu precies? Juist de kleine bloemetjes zijn met een loep of macrolens een feest voor het oog. Wie in een luie tuinstoel het gezoem van insecten hoort, kan een heerlijk lome zomerdag hebben. Maar Monique springt uit haar stoel en fotografeert al die zoemers van dichtbij: wat zijn er veel verschillende! Hé, deze legt een eitje, die andere zit vol stuifmeel. En wat een aparte vorm en kleuren hebben ze.
Dit boek is een prachtig blader- en kijkboek voor iedereen die van natuur, tuinieren of fotografie houdt. Heerlijk om na te genieten van een geslaagd tuinseizoen of om plannen te maken voor het volgende. Ook als cadeau zal dit boek zeer welkom zijn.
ISBN 9789402104752
Uitgever Brave New Books
Jaar 2013
Pagina's 102
Auteur Monique Smulders
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 200x200x6
Gewicht (gram) 256

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

The art of food

The art of food

The art of food is een fotoboek over de fascinerende details van voedselplanten uit eigen tuin. Het is geen standaard tuinboek, maar een duik in de verborgen wereld van alledaagse groenten zoals tomaten, sperziebonen, komkommer en hun bestuivers.

Gerelateerde boeken