Een uitgekookte zaak

Peter Klosse

€ 20,95

Levering in ca. 5-7 werkdagen

Een beroemde Franse topchef en knappe Amerikaanse Harvard studente raken betrokken bij schandalen in de voedingsindustrie. Een spannend avontuur vol intriges, moord, brandstichting en verdwijning. Het geeft je een kijkje achter de schermen van toprestaurants en de voedingsindustrie. lees meer

Frédéric Pelletier is de beste kok van Frankrijk. Hij heeft het klassieke en traditionele restaurant van zijn ouders omgetoverd tot een moderne eettempel waar mensen van over de hele wereld naar toe komen. Geobsedeerd door kwaliteit wil hij de beste zijn. Het geheim van zijn succesformule is culinair spektakel. 

De ijverige Harvard studente Olga von Bertalanffy volgt een masterclass moleculair koken. Veel van de stoffen en toepassingen die hier worden besproken herkent ze uit haar studie. Ze realiseert zich dat de negatieve keerzijdes niet worden belicht.

Gesteund door haar professor Bob Martinez gaat ze op onderzoek uit. Als hij een pakket met geheime documenten ontvangt die zijn nagelaten door de directeur van het Research Institute for Food Additives komen er dimensies naar boven die geen van beiden ooit voor mogelijk hielden.

‘Een uitgekookte zaak’ is de eerste roman van Peter Klosse waarin een beroemde Franse topchef en knappe Amerikaanse Harvard studente betrokken raken bij schandalen in de voedingsindustrie. Een spannend avontuur vol intriges, moord, brandstichting en verdwijning. Het geeft je een kijkje achter de schermen van toprestaurants en de voedingsindustrie en kan je kijk op eten veranderen.

ISBN 9789081496100
Uitgever Academie voor Gastronomie
Jaar 2017
Pagina's 472
Auteur Peter Klosse
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 215x135x39
Gewicht (gram) 597
literaire (non) fictie ja

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Een uitgekookte zaak

Een uitgekookte zaak

Een beroemde Franse topchef en knappe Amerikaanse Harvard studente raken betrokken bij schandalen in de voedingsindustrie. Een spannend avontuur vol intriges, moord, brandstichting en verdwijning. Het geeft je een kijkje achter de schermen van toprestaurants en de voedingsindustrie.

Gerelateerde boeken