Smaak & techniek

140 recepten die je kookkunsten naar een hoger niveau brengen

Naomi Pomeroy

€ 42,50

Niet online bestelbaar

Leer thuis koken als een meesterchef met Smaak & techniek, 140 recepten die dé basis … lees meer
Leer thuis koken als een meesterchef met Smaak & techniek, 140 recepten die dé basis vormen van goed kunnen koken. In dit kookboek deelt chef-kok Naomi Pomeroy al haar kennis, passie en ervaring. Zij leidt je stap voor stap door elk recept, laat zien hoe de gerechten worden opgebouwd en onthult de eenvoudige technieken die chefs toepassen om professionele resultaten te behalen.
Smaak & techniek bevat gedetailleerde informatie over ingrediënten, gereedschappen en technieken. Dit inspirerende kookboek ontraadselt het hoe en wat van koken, en geeft je het vertrouwen en de knowhow om een meesterlijke thuiskok te worden. Zo maak je eenvoudige, maar adembenemende maaltijden.

Dit boek is vooral anders dan andere die ik ken doordat het de thuiskok spelenderwijs leert koken als een professional, in plaats van hem een aantal kunstjes te leren waarmee hij indruk kan maken op zijn gasten. De vaardigheden die je door het gebruik opdoet zullen je ook beter maken in het bereiden van eigenlijk alle andere gerechten. Het is, kortom, een masterclass koken en een uitstekend kookboek in één, en dat heb ik nog niet eerder gezien.
Eetschrijver Gerrit Jan Groothedde, culinair journalist, auteur en voormalig souschef

Naomi Pomeroy (1974) is al 20 jaar chef. In 2007 opende ze haar eigen restaurant, Beast, in Portland, Oregon. Naomi bezocht geen fancy kookscholen, maar haalde haar kennis uit kookboeken en zelfstudie. Ze leerde klassieke kooktechnieken, deed enorm veel ervaring op en begon het belang van goede ingrediënten in te zien. Ze weet de perfecte balans te vinden tussen smaken, kruiden en texturen. Naomi werd geprezen in diverse toonaangevende culinaire media. Ze kwam op televisie als deelnemer aan Iron Chef en als jurylid in Knife Fight. Ook heeft ze een TedTalk op haar naam staan. Haar grootste triomf kwam in 2014, toen ze de prestigieuze James Beard Award ontving voor Best Chef Northwest.
ISBN 9789000355754
Uitgever Spectrum
Jaar 2017
Pagina's 400
Auteur Naomi Pomeroy
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 281x225x37
Gewicht (gram) 2058

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Smaak & techniek

Smaak & techniek

Leer thuis koken als een meesterchef met Smaak & techniek, 140 recepten die dé basis …

Gerelateerde boeken