Receptenleer

processen en technieken

€ 68,30

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Receptenleer gaat over voedselbereiding en wat daar allemaal bij komt kijken. Aangepast aan de nieuwste inzichten op gebied van voeding. lees meer
Receptenleer is de leer die zich bezighoudt met de principes van de voedselbereiding en de vraag waarom bepaalde technieken worden toegepast en ingrediënten in een bepaalde verhouding worden gebruikt. In dit boek is het gerecht als uitgangspunt genomen. De algemene bereidingstechnieken worden in een apart hoofdstuk  behandeld, met vermelding van de materialen waarmee de handelingen kunnen worden uitgevoerd.In de tekst krijgt het gevolg van de techniek, het proces, een korte beschrijving. Voor wie een verdieping in de behandeling van de processen gewenst is, wordt verwezen naar een speciaal hoofdstuk in het boek, waarin de processen in de voedselbereiding nader worden uitgewerkt.

Bij elk gerecht worden de algemene bereidingstechnieken en de daarvoor benodigde materialen in een apart hoofdstuk behandeld. In het boek worden vragen beantwoord als: Wat komt er zoal kijken bij de bereiding van voedsel? Waarom worden bepaalde technieken gebruikt? Hoe zit het met de verhouding van de ingrediënten?
ISBN 9789055746170
Uitgever ThiemeMeulenhoff bv
Jaar 2009
Pagina's 176
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 6
Formaat (mm) 278x217x14
Gewicht (gram) 502

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Receptenleer

Receptenleer

Receptenleer gaat over voedselbereiding en wat daar allemaal bij komt kijken. Aangepast aan de nieuwste inzichten op gebied van voeding.

Gerelateerde boeken