?Na een aantal seizoenen in de ban te zijn geweest van hoge vlammen, stoere leren schorten en grote …
lees meer
Na een aantal seizoenen in de ban te zijn geweest van hoge vlammen, stoere leren schorten en grote hompen vlees vinden Marjolijn en Anya het tijd voor een lichtere versie van grillen en roosteren. Dat kan het hele jaar door: buiten op de barbecue, de kamado en de pelletgrill, of binnen in de oven, de grillpan, op de steengrill en zelfs met een gourmetstel.Voor dit boek verzamelde Marjolijn ruim 100 lekkere en gevarieerde recepten. Met vooral veel groente, vis, gevogelte, vleesvervangers en kleinere porties vlees. Inclusief tips & tricks, marinades, sauzen en kruidenrubs. Daarnaast ook recepten voor fruit op de barbecue, smaakmakers als rozen- en oranjebloesemwater, platbrood en zadencrackers, en chips van diverse soorten groente. Tot slot geeft Marjolijn in het hoofdstuk 'Erna' een paar heerlijke desserts, zoals trifle met gegrild Fries suikerbrood en zomerfruit.De art direction van Anya van de Wetering, de styling van Kamer 465 en de mooie fotografie van Bella Thewes maken Gegrild en geroosterd tot een fijn kook- en inspiratieboek.