Dé voorjaarsgroente bij uitstek en van Nederlandse bodem. Dertig recepten met asperge.
lees meer
Dé voorjaarsgroente is bij uitstek de asperge. Ieder jaar kijken mensen reikhalzend uit naar 'het witte goud', verkrijgbaar in de periode van begin april tot en met 24 juni. Naast de witte asperge kennen we ook de groene en paarse asperges, die gedurende het hele jaar verkrijgbaar zijn. De verfijnde smaak en gezonde werking maakt de asperge al jaren geliefd!
Asperges geeft je 30 veelzijdige recepten, allemaal verrassend eenvoudig. Klassiek gekookt en geserveerd met ham, ei en hollandaisesaus of gegrild met zalm, krieltjes en citroen. Van romige aspergesoep tot gevulde aspergequiche, verwerkt in een risotto met pecorino of quinoasalade met burrata. Lekker op een pizza of in een frittata.
Varieer in je bereidingen; koken, grillen, uit de oven. Of serveer ze rauw in een salade. Kortom, Asperges geeft je genoeg inspiratie en variatie.