Must have: geactualiseerde editie van Over rot. …
lees meer
Must have: geactualiseerde editie van Over rot.
Na drie herdrukken is hét Nederlandse standaardwerk
uit 2015 over fermenteren geactualiseerd. De
vernieuwde editie van Over Rot gaat nog meer
in op onder andere de culinaire toepasbaarheid
van gefermenteerde producten: haal meer uit je
huisgemaakte miso, zuurkool en zwartebonensaus.
Bovendien komen korte fermentaties meer aan bod
en wordt het maken van vegan yoghurt- en vegan
kaasvarianten uitgebreid behandeld. Met veel
aandacht voor lacto-fermentatie van fruit, talloze
variaties in het maken van (hot) sauces, kombucha
en azijnen is de geactualiseerde editie van Over Rot
meer dan compleet.
Meneer Wateetons neemt je wederom mee in de
wondere wereld van voedselveranderende microben.
Over Rot is vlot en met humor geschreven en
bejubeld in de pers. Over Rot wordt beschouwd als
hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren:
grondig met stap voor stap uitleg, inclusief originele
en smakelijke receptuur. Bovendien leert Meneer
Wateetons hoe je met eenvoudige middelen je eigen
fermentatiebenodigdheden in elkaar knutselt en
ontbreken ook de foutanalyses niet.