Brood is goud

Ongewoon lekker eten met gewone ingrediënten

Massimo Bottura

€ 39,99

Niet online bestelbaar

Chefs koken mee in gaarkeukens: maakbare recepten ingegeven door wat gaarkeukens binnenkrijgen aan ingrediënten. Tegen de voedselverspilling, de opbrengst gaat naar Food voor Soul. lees meer
Tijdens de Expo van Milaan in 2015 zette Massimo Bottura een revolutionaire gaarkeuken op, de Refettorio Ambrosiano. Hij nodigde meer dan vijftig topchefs uit om te komen koken met ingrediënten die elders op de Expo of in de stad over waren. De bevriende chefs, waaronder René Redzepi en Alain Ducasse, werden op de proef gesteld en uitgedaagd, maar creëerden allemaal 'gouden' gerechten. In dit boek zijn al deze inspirerende recepten gebundeld en kan de thuiskok met eenvoudige ingrediënten de lekkerste gerechten maken. Bottura's visie verandert de manier waarop je over voedsel denkt en de manier waarop je ermee omgaat.
ISBN 9789089897619
Uitgever Terra
Jaar 2018
Pagina's 424
Auteur Massimo Bottura
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 259x197x29
Gewicht (gram) 725

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Brood is goud

Brood is goud

Chefs koken mee in gaarkeukens: maakbare recepten ingegeven door wat gaarkeukens binnenkrijgen aan ingrediënten. Tegen de voedselverspilling, de opbrengst gaat naar Food voor Soul.

Gerelateerde boeken