Mugaritz

natuurlijke wetenschap van koken

Andoni Luis Aduriz

€ 30,80

Niet online bestelbaar

Chef-kok Andoni Luis Aduriz experimenteert uitbundig en met veel succes in Mugaritz, zijn … lees meer
Chef-kok Andoni Luis Aduriz experimenteert uitbundig en met veel succes in Mugaritz, zijn revolutionaire restaurant in Baskenland, Noord-Spanje, de regio met de meeste Michelinsterren per vierkante meter (Mugaritz heeft er twee). Spanje is al lang aanvoerder van de culinaire avant-garde, en met zijn
geraffineerde, intelligente kookstijl en geïnspireerde gerechten bevindt chef-kok Adoni Luis Aduriz zich in de absolute voorhoede van die beweging. Met dit boek deelt Aduriz de recepten van zeventig van zijn signatuurgerechten. Daarnaast legt hij het creatieve proces achter deze gerechten uit ter inspiratie voor chefs, eetliefhebbers en andere culinaire kunstliefhebbers.
Een must-have voor de ware foodie.
ISBN 9789021552477
Uitgever Kosmos Uitgevers
Jaar 2012
Pagina's 256
Auteur Andoni Luis Aduriz
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 296x259x28
Gewicht (gram) 1974

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Mugaritz

Mugaritz

Chef-kok Andoni Luis Aduriz experimenteert uitbundig en met veel succes in Mugaritz, zijn …

Gerelateerde boeken