De lekkerste recepten voor de stoomoven

licht, veelzijdig en boordevol smaak!

€ 19,95

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

De nieuwste trend in een gezonde en bewuste keuken is de stoomoven. Voedsel stomen wordt steeds … lees meer
De nieuwste trend in een gezonde en bewuste keuken is de stoomoven. Voedsel stomen wordt steeds populairder, omdat met deze gaarmethode de waardevolle vitaminen en mineralen én ook de smaak van het voedsel niet verloren gaan. Groenten behouden hun kleur en blijven knapperig, vis wordt zacht en ontvouwt heel zijn aroma. Ook vlees behoudt zijn bijzondere consistentie en biedt nieuwe culinaire ervaringen.
Met dit boek ontdekt u alle mogelijkheden van een creatieve stoomkeuken: van geraffineerde snacks en soepen tot klassieke en bijzondere vlees- en visgerechten en verleidelijke nagerechten. Laat u verrassen door bijvoorbeeld tomaten-kokossoep met garnalencroutons, zalmforelrolletjes met groenten en lavaspesto, krokant parelhoen met een olijvenvulling en warme chocoladecakejes met room en pecannoten...
Eet smakelijk en gezond!
ISBN 9789044736564
Uitgever Deltas
Jaar 2013
Pagina's 120
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 252x197x18
Gewicht (gram) 659

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

De lekkerste recepten voor de stoomoven

De lekkerste recepten voor de stoomoven

De nieuwste trend in een gezonde en bewuste keuken is de stoomoven. Voedsel stomen wordt steeds …

Gerelateerde boeken