Tsukémono

Snelle groentefermentaties uit Japan

Peter van Berckel

€ 32,95

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

In dit boek leer je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Je kunt kiezen uit meer dan vijftig - veelal vegan – traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken. lees meer
Tsukémono is de kunst van fermenteren en is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde groenten, wat wij in het westen pickles noemen. In Japan worden tsukémonopickles bij iedere maaltijd als bijgerecht gegeten. Deze eeuwenoude methode is eenvoudig toe te passen en sluit aan bij de huidige belangstelling voor gefermenteerde voeding.

Iedere dag een pickle
Pickles zijn een culinaire toevoeging aan je maaltijd. Het is een hernieuwde kennismaking met groente,
zelfs de soorten die je al door en door dacht te kennen. Door het pickle-proces ontstaat smaakconcentratie en een unieke knapperigheid. En door de start van het fermentatieproces ondersteun je met deze pickles je spijsvertering en darmconditie.

Kok en natuurvoedingskundige Peter van Berckel leert je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Met meer dan vijftig - veelal vegan - recepten kun je direct zelf aan de slag. Je kunt kiezen uit traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken. Als toegift geeft Peter je handzame informatie over vitale voeding als boost voor je dagelijks leven.
ISBN 9789081821575
Uitgever Rineke Dijkinga Books
Jaar 2018
Pagina's 200
Auteur Peter van Berckel
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 305x215x21
Gewicht (gram) 1200

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Tsukémono

Tsukémono

In dit boek leer je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Je kunt kiezen uit meer dan vijftig - veelal vegan – traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken.

Gerelateerde boeken