Groen op kolen

groente grillen en koken op de barbecue

Jeroen Hazebroek; Leonard Elenbaas

€ 30,99

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Voor Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek kent het grillen geen … lees meer
Voor Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek kent het grillen geen
geheimen meer. Met Groen op kolen laten zij zien hoe veelzijdig een
vega(n) BBQ kan zijn. Ontdek bereidingswijzen van groenten en
fruit op houtskool, zoals poffen en grillen, caveman-style of roken.
Leer meer over vleesvervangers, zoals tofu, seitan en tempeh en hoe
je ze op de BBQ kunt gebruiken.

De omnivoren in je omgeving zullen jaloers worden door de stoere,
vegetarische gerechten die met een houtskoolbarbecue gemaakt
kunnen worden. Met de recepten uit dit boek kun je zelfs een vegan
of glutenvrije barbecue samenstellen. Geniet van geroosterde bloemkool,
gegrilde fruitsappen, vegan bietenburgers en pittige wokrecepten
en zet deze zomer de lekkerste gerechten op tafel.
ISBN 9789059569249
Uitgever Fontaine Uitgevers
Jaar 2019
Pagina's 192
Auteur Jeroen Hazebroek; Leonard Elenbaas
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 276x221x19
Gewicht (gram) 844

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Groen op kolen

Groen op kolen

Voor Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek kent het grillen geen …

Gerelateerde boeken