Een verrassend kookboek met originele recepten en praktische adviezen over gezonde voeding - zonder vis en vlees. Genomineerd voor de LekkerVega Kookboekverkiezing!
lees meer
*Vandaag eten we vega-lekker is genomineerd voor de LekkerVega Kookboekverkiezing!*
Eten zonder vis en vlees is een vega-lekker feestje!
Warm thuis op met een heerlijke linzenstoofschotel. Maak het extra bijzonder met je eigen zeewierbrood en zeewierboter! Verwen jezelf en je huisgenoten met een tortilla met zwarte bonen en gegrilde groenten of een tofuwrap met rode groenten. Vol voedingsstoffen!
Door slim combineren eet je niet alleen de hele dag door lekker, maar krijg je ook moeiteloos alle benodigde voedingsstoffen binnen. Geen ingewikkelde verhalen over eiwitten, vitaminen en vezels. In dit kookboek vind je naast heerlijke, inspirerende maaltijden ook praktische tips om gezond(er) te eten. De boodschap? Geniet vooral en probeer deze vier stijlregels in je achterhoofd te houden: kies je momenten, slim combineren, lekker variëren en zorg voor voldoende vocht!
NBD Bilion: 'Zoals we gewend zijn van Floor van Dinteren krijgen we erg originele recepten voorgeschoteld waarin alle belangrijke voedingsstoffen zijn verwerkt. Er zijn, tussen de hoofdstukken door, ook wat pagina's met extra informatie
opgenomen. Over de vochthuishouding, eiwitten, vitamines en mineralen bijvoorbeeld. De hoofdstukken die we zien zijn: Warme hoofdgerechten, Maaltijdsoepen, Koude hoofdgerechten, Gevarieerde ontbijtjes en Vega-lekkere broodmaaltijden. Mooie foto's die veelal door Floor zelf zijn gemaakt completeren het geheel.'