Aarde, zout en gloeiende kolen

Koken met groenten in het ritme van de seizoenen

Susann Probst; Yannick Schon

€ 32,00

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Het bloggende fotografenduo Susann Probst en Yanni Schon scoorde hoge ogen met ‘Krautkopf‘ … lees meer
Het bloggende fotografenduo Susann Probst en Yanni Schon scoorde hoge ogen met ‘Krautkopf‘ waarin ze lieten zien dat vegetarisch koken niet alleen superlekker kan zijn, maar ook heel mooi! In deze prachtige opvolger gaan ze terug naar de basis. Recepten gebaseerd op eenvoud. Dat is ook waar de titel over gaat: aarde is de bron van alle groenten, zout is de meeste elementaire specerij en vuur de beste basic manier van koken.
ISBN 9789463141314
Uitgever Snor, Uitgeverij
Jaar 2021
Pagina's 240
Auteur Susann Probst; Yannick Schon
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 273x212x32
Gewicht (gram) 1256

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Aarde, zout en gloeiende kolen

Aarde, zout en gloeiende kolen

Het bloggende fotografenduo Susann Probst en Yanni Schon scoorde hoge ogen met ‘Krautkopf‘ …

Gerelateerde boeken