Groenten fermenteren

Van seizoen tot seizoen

Sam Dewilde; Leentje Speybroeck; Emelie Heller

€ 27,00

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Fermenteren is helemaal terug van weggeweest. Het is een fantastische manier om groenten een unieke smaak en textuur te geven en wordt gretig gebruikt in de verfijnde keuken. Maar daarnaast ook de eenvoudigste manier om groenten op een veilige manier te bewaren voor later. En dat is no waste! lees meer

Groenten fermentatie in de ecologische keuken. En dan komen ook de voordelen als energiebesparing, de verlengen van het gebruik van seizoensgroenten en de gezonde merlkzuurbacterie in de schijnwerper.

Dit boek van Velt bedient de lezer op al deze aspecten. Je ontdekt hoe je eenvoudig seizoensgroenten fermenteert en hoe je er smakelijke gerechten van kunt maken.

Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Dit boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en textuur. Zo maak je in elk seizoen je eigen unieke fermenten.



ISBN 9789492907080
Uitgever Velt V.Z.W.
Jaar 2021
Pagina's 96
Auteur Sam Dewilde; Leentje Speybroeck; Emelie Heller
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 252x207x15
Gewicht (gram) 495

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Groenten fermenteren

Groenten fermenteren

Fermenteren is helemaal terug van weggeweest. Het is een fantastische manier om groenten een unieke smaak en textuur te geven en wordt gretig gebruikt in de verfijnde keuken. Maar daarnaast ook de eenvoudigste manier om groenten op een veilige manier te bewaren voor later. En dat is no waste!

Gerelateerde boeken