Vegan voor altijd

De beste traditionele plantaardige recepten van de wereld

Katharina Seiser

€ 29,90

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

In 1962 werd het woord ‘vegan’ voor het eerst opgenomen in de Oxford English Dictionary. De … lees meer
In 1962 werd het woord ‘vegan’ voor het eerst opgenomen in de Oxford English Dictionary. De veganrecepten in dit boek zijn echter veel ouder, en ze horen allemaal thuis in de traditionele wereldkeuken.

Hoe ontdek je de grootste onbekende en authentieke parels van de puur plantaardige keuken? Vertrouw op de intuïtie en smaak van expeditieleidster Katharina Seiser. Met een bijna wetenschappelijke nauwgezetheid en kookkennis duikt ze diep in de kooktradities.
Wat heeft ze voor ons gevonden? Gerechten met 100 procent smaak die altijd al veganistisch waren – 100 procent vrij van vervangingsproducten en imitaties. Gewoon eerlijk voedsel.
Wat garandeert ze ons? Ontbijtrecepten die je opvrolijken. Lunchgerechten zoals de overheerlijke rijstrolletjes, knapperige tomatenbroodjes of kruidige rijstmeel-pannenkoekjes … of zoete afsluiters zoals worteltaart of gevulde chocovijgen. De achtergrondinformatie over herkomst en traditie brengt de wereld op je bord.

Altijd al vegan verruimt onze smaakhorizon. Zullen we de wereld redden met dit boek? Misschien een beetje. Zullen we het gebruiken om steeds weer veganistisch te koken? Zeker weten!

Katharina Seiser woont in Wenen en schrijft en doceert over eten. Daarnaast is ze auteur, columniste en culinair expert.
ISBN 9789464710038
Uitgever Sterck & De Vreese
Jaar 2023
Pagina's 192
Auteur Katharina Seiser
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 248x199x20
Gewicht (gram) 730

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Vegan voor altijd

Vegan voor altijd

In 1962 werd het woord ‘vegan’ voor het eerst opgenomen in de Oxford English Dictionary. De …

Gerelateerde boeken