Ondertussen zijn er veel vegetarische kookboeken verschenen, maar Het grandioze groenteboek is het …
lees meer
Ondertussen zijn er veel vegetarische kookboeken verschenen, maar Het grandioze groenteboek is het boek dat niet mag ontbreken in de verzameling vegetarische kookboeken met lef. Het boek bevat zowel de geliefde klassiekers, zoals vegetarische lasagne, ratatouille en tiramisu, indrukwekkende 'signature dishes' voor een diner of feest, recepten om te koken zonder stress - aubergine bao buns, radicchio risotto met zwarte olijfkruimels en perzik frangipane taart - én de favorieten voor doordeweeks. Alice Hart deelt haar kennis over hoe een uitgebalanceerde vegetarische maaltijd eruit ziet, welke eiwitbronnen essentieel zijn en alles met de nadruk op seizoensgebonden producten. In het laatste hoofdstuk geeft ze receptcombinaties voor verschillende gelegenheden, gerangschikt op seizoen en op complementaire texturen en smaken. De bijbehorende notities zijn een goede hulp bij de planning van je menu.