Praktische gids Fermenteren

Zuurkool, kimchi, kefir & co: de beste methoden en recepten

Marie-Claire Frederic

€ 22,95

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Gefermenteerd voedsel bevordert de vertering en verrijkt onze voeding met vitaminen, aminozuren en … lees meer
Gefermenteerd voedsel bevordert de vertering en verrijkt onze voeding met vitaminen, aminozuren en probiotica, die zo belangrijk zijn voor de goede werking van onze darmen en ons immuunsysteem.
In dit boek worden methoden beschreven waarmee je het hele jaar door kan genieten van wonderbaarlijke en heerlijke gefermenteerde producten. Ingelegde groenten, chutney, boekweitpannenkoekjes of gefermenteerde falafel? Met meer dan 40 recepten kan je eindeloos variëren!

Marie-Claire Frédéric is culinair journaliste en historica gespecialiseerd in voeding. Ze is gepassioneerd door de geschiedenis en de geografie van fermentatie. Guillaume Stutin is culinair fotograaf.
ISBN 9789044767582
Uitgever Centrale Uitgeverij Deltas
Jaar 2025
Pagina's 128
Auteur Marie-Claire Frederic
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 228x170x18
Gewicht (gram) 350

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Praktische gids Fermenteren

Praktische gids Fermenteren

Gefermenteerd voedsel bevordert de vertering en verrijkt onze voeding met vitaminen, aminozuren en …

Gerelateerde boeken