Modern koken in Nederland De Veluwe
E. van Veluwen
Eric van Veluwen, patron cuisinier van Landgoed Rhederoord was één van de eerste koks in Nederland die op een culinair hoog niveau biologisch kookte. Hij weet ¿oude¿, beproefde, biologische waarden te combineren met nieuwe, opwindende receptuur, gebruikmakend van bijzondere, soms eeuwenoude streekproducten van de Veluwe. In Modern Koken in Nederland staan recepten die snel en gemakkelijk zijn, maar ook recepten van vroeger die bijna niemand meer kent maar die niet verloren mogen gaan.
Eric van Veluwen is behalve topkok ook groot pleitbezorger van biologische producten. Hij is betrokken bij de taskforce ¿Biologisch, eigenlijk heel logisch¿, een project van o.a. het ministerie van Landbouw. Hij verricht werkzaamheden voor ¿Biologica¿, het landelijk platform voor biologische voeding en landbouw, hij helpt mee om het ¿Eko-keurmerk¿ een gezicht te geven en hij is actief betrokken bij ¿De Week van de Smaak¿.
Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
ISBN |
9789075979039 |
Uitgever |
KunstMag |
Jaar |
2008 |
Pagina's |
146 |
Auteur |
E. van Veluwen |
Taal |
Nederlands |
Uitvoering |
Paperback / softback |
Formaat (mm) |
241x171x11 |
Gewicht (gram) |
469 |
Bezorginformatie
|
Wij bezorgen uw bestelde boeken zo snel mogelijk en versturen deze per Post.nl.
Zodra een boek verzonden wordt, ontvangt u per e-mail een track/trace code, waarmee u de verzending van uw boek(en) kunt volgen.
Indien op voorraad, bezorgen wij de volgende dag (vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis.) Als wij een boek voor u moeten laten drukken (POD) of voor u moeten bestellen, kan de levering 5-10 dagen vragen. Rechts bij de bestelknop treft u een leveringsindicatie per boek aan.
Voor een volledig overzicht van leveringsindicaties zie hier.