Modern koken in Nederland De Veluwe

E. van Veluwen

€ 14,95

Tijdelijk niet leverbaar, wordt geleverd zodra weer op voorraad

lees meer

Eric van Veluwen, patron cuisinier van Landgoed Rhederoord was één van de eerste koks in Nederland die op een culinair hoog niveau biologisch kookte. Hij weet ¿oude¿, beproefde, biologische waarden te combineren met nieuwe, opwindende receptuur, gebruikmakend van bijzondere, soms eeuwenoude streekproducten van de Veluwe. In Modern Koken in Nederland staan recepten die snel en gemakkelijk zijn, maar ook recepten van vroeger die bijna niemand meer kent maar die niet verloren mogen gaan.

Eric van Veluwen is behalve topkok ook groot pleitbezorger van biologische producten. Hij is betrokken bij de taskforce ¿Biologisch, eigenlijk heel logisch¿, een project van o.a. het ministerie van Landbouw. Hij verricht werkzaamheden voor ¿Biologica¿, het landelijk platform voor biologische voeding en landbouw, hij helpt mee om het ¿Eko-keurmerk¿ een gezicht te geven en hij is actief betrokken bij ¿De Week van de Smaak¿.
ISBN 9789075979039
Uitgever KunstMag
Jaar 2008
Pagina's 146
Auteur E. van Veluwen
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Formaat (mm) 241x171x11
Gewicht (gram) 469

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Modern koken in Nederland De Veluwe

Modern koken in Nederland De Veluwe

Gerelateerde boeken