Handboek inmaken & bewaren

Petra Casparek

€ 24,95

Als je voor 22:00 uur bestelt, wordt je order vandaag nog verwerkt.

Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven! … lees meer
Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven!

Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstseizoen in om er in de koude maanden nog van te kunnen genieten. Tegenwoordig heeft dat genieten van zelfgemaakte delicatessen aan belang gewonnen. Met inmaakrecepten kunt u immers een voorraad aanleggen van de heerlijkste vruchtenjam, -gelei, -marmelade en -moes. Of leg eens pruimen of perziken in siroop of alcohol in, of maak uw eigen likeur. Bij de groenten zijn er de traditionele zuurkool, ingelegde augurken, pickles en zuiderse antipasti. Met de juiste technieken kunt u ook fonds, sauzen en bereide gerechten voor langere tijd houdbaar maken, zodat u op dagen dat u niet veel tijd hebt snel een heerlijke maaltijd tevoorschijn tovert. Verder vindt u in dit boek recepten voor terrines van vlees en vis en voor huisbereide smaakmakers, zoals ketchup, mosterd, pesto, chutney, kruidenazijn en -olie. En natuurlijk leest u in dit boek ook alles over de belangrijkste inmaak- en bewaartechnieken, zoals inleggen, roken, drogen en fermenteren.
ISBN 9789044763768
Uitgever Centrale Uitgeverij Deltas
Jaar 2022
Pagina's 144
Auteur Petra Casparek
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 270x210x13
Gewicht (gram) 680

Bezorginformatie

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Handboek inmaken & bewaren

Handboek inmaken & bewaren

Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven! …

Gerelateerde boeken